Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 267 - 03-08-2022

Team NL Bowling dames klaar voor de EK
Dinsdag 9 augustus verzamelt de selectie voor de EK dames zich in Aalborg voor de EK. Na ruim 3 jaar van voorbereiding kan het toernooi eindelijk doorgang vinden voor de dames van Team NL Bowling.

Terug van weggeweest: Dag der Kampioenen
Na twee jaar van afwezigheid, organiseren we van 20 augustus t/m 4 september weer de Dag der Kampioenen! Alle kampioenen van 2020, 2021 en 2022 kunnen zich nog aanmelden.

Deze week: 15e STORM Dutch Senior Open 2022
Na twee jaar afwezigheid is het internationale toernooi Dutch Senior Open terug! Van 3 t/m 7 augustus komen in Nieuwegein deelnemers uit heel Europa weer bij elkaar.

Selectie voor EK jeugd bekend
Van 3 t/m 10 september worden in Frankrijk de uitgestelde EYC 2022 georganiseerd. Team NL Bowling neemt deel aan deze kampioenschappen met 4 meisjes en 4 jongens. De 8 namen zijn inmiddels bekend.

Toelichting waarde NBF-lidmaatschap
Wanneer je lid bent van een bowlingvereniging, ben je automatisch ook lid van de NBF. Wat de NBF voor jou en jouw vereniging doet, lichten we toe in een animatie.

De NBF is er voor alle bowlers
Als NBF staan we voor een inclusieve sport, sport waar geen ruimte is voor uitsluiting op welke manier dan ook. Ook iedere transgender moet kunnen sporten in het door hem/haar gewenste geslacht.

Geweldig resultaat voor Nederlanders tijdens ESBC kampioenschappen
Tijdens de ESBC kampioenschappen in Berlijn zijn door meerdere Nederlanders medailles gewonnen, met Ron van den Bogaard als meest succesvolle speler: Hij won goud, zilver en brons.

NBF vaart mee op de Canal Parade
A.s. zaterdag is de NBF één van de dertien sportbonden die samen met de Sport Pride Foundation, de Nederlandse Loterij en NOC*NSF deelneemt aan de Canal Parade op de Amsterdamse grachten.

Logobanner