Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 266 - 01-06-2022

Van 2 t/m 10 juni: EK Heren in Helsinki
Dinsdag 31 mei vertrekken de Team NL Bowling heren dan eindelijk naar Helsinki voor deelname aan de EMC 2022. Het toernooi dat eigenlijk in 2020 gespeeld moest worden gaat er nu eindelijk van komen.

Van den Bogaard/Kok & Klaver/van Dijk Nederlands kampioenen 50 plus Dubbel
Tijdens de NK 50+ Dubbel zijn zondag 29 mei de duo's Ron van den Bogaard/Eric Kok (scratch) en Didi Klaver/Karel van Dijk (handicap) Nederlands kampioenen geworden.

Video: Clinic voor jeugd in het kader van NK in Eindhoven
De NK in Eindhoven grijpen we aan om de bowlingsport én de Eindhovense Bowling Verening (EBV) onder de aandacht te brengen van de Eindhovenaren.

Westerdijk en Kriele winnen YET Finals in hun leeftijdsklasse
Vrijdag 27 mei werd het seizoen van de Youth Euro Trophy (YET), de Europese tour voor jeugd en jong senioren, afgesloten met de seizoensfinales in Wommelgem, België.

Crowdfunding voor World Games en WK U21
Team NL Bowling wacht een volle zomer, met iedere maand een event. Voor de World Games en de WK U21 zijn we crowdfundingacties gestart, om de kosten voor de deelnemers (zoveel mogelijk) te dekken.

NK 2022 van start gegaan met G-bowlers
Zondag 15 mei zijn in Bowling Eindhoven de NK 2022 van start gegaan. De leden met een verstandelijke beperking hadden de eer om als eerste in actie te komen, waarbij direct finales gespeeld zijn.

Diverse vacatures bij de NBF
De Nederlandse sportinfrastructuur drijft voor een groot gedeelte op vrijwilligers. Zo ook de bowlingsport en de NBF. De NBF heeft momenteel diverse vacatures voor vrijwilligers.

Logobanner