Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 236 - 09-09-2020

We mogen weer, maar anders dan anders
Het nieuwe seizoen is van start gegaan! We zijn blij dat dit, ondanks dat coronavirus dat nog altijd aanwezig is, ook voor 2020-2021 het geval is. We mogen weer, maar wel anders dan anders.

Nederlandse kampioenschappen 2020 succesvol verlopen
Natuurlijk, het was lange tijd spannend of het door kon gaan: de NK 2020! Maar het ging door, het ging goed en het leverde ons vele waardige nieuwe kampioenen op.

MijnNBF is er voor jou, maak er gebruik van!
Als lid van de NBF heb je toegang tot MijnNBF. Hier vind je o.a. jouw digitale ledenpas en een overzicht van al jouw scores. Met jouw gegevens heb je ook toegang tot onze mobiele app.

Poule indelingen NTL seizoen 2020-2021
We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe NTL seizoen! Eerder publiceerden we de poule indelingen al, het speelschema volgt op korte termijn.

NBF opleidingsaanbod 2020-2021 bekend
Eén van de andere voordelen van je lidmaatschap is dat je bij ons een opleiding kan volgen tot trainer en/of wedstrijdleider. Ons aanbod voor dit seizoen kun je vinden in de verschillende brochures.

Bereikbaarheid NBF bondsbureau
Momenteel werken onze collega's nog zoveel mogelijk thuis. Telefonisch zijn we bereikbaar op maandagochtend en vrijdag. Kijk voor meer contactinformatie op onze website.

Logobanner