Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 232 - 29-01-2020

ESC 2020: Brons voor heren dubbel!
Tijdens de 1e EK 50+ (nieuwe opzet) in Wenen heeft het duo Geert-Jan van Baest & Nico Thienpondt de bronzen medaille gehaald in het Doubles Event. Een mooie start voor het Nederlands team.

De NK 2020 van start gegaan voor onze leden met een verstandelijke beperking
De slogan voor de NK 2020 is niet voor niets: 'De NK voor iedereen!' Ook onze leden met een verstandelijke beperking kunnen deelnemen. En voor hen starten de regionale voorrondes deze periode.

Titels verdeeld tijdens NK 50 plus scratch
In Nieuwegein zijn zondag 19 januari de eerste nationale titels van het decennium verdeeld tijdens de Nederlandse kampioenschappen 50+ scratch.

Al 42 verenigingen vulden de Verenigingsmonitor in
In november hebben wij een nieuwe verenigingsmonitor verspreid onder alle aangesloten verenigingen. Inmiddels is de monitor al 42 keer ingevuld.

Het Sportakkoord: wat kun je als vereniging doen?
Het ministerie van VWS, VSG en NOC*NSF hebben de handen ineengeslagen en het Nationaal Sportakkoord gesloten. Het Sportakkoord biedt misschien ook kansen voor jouw vereniging.

G-league voor het eerst in Haarlem
De league voor leden met een verstandelijke beperking in Noord-Holland en Flevoland bezocht in het 3e seizoen voor het eerst Haarlem voor een extra speeldag. Mede-organisator Jos Homan doet verslag.

Meld jouw team nu aan voor de Stedenontmoeting Senioren
De Stedenontmoeting wordt op 28 en 29 maart georganiseerd in Haarlem, de thuishaven van de titelverdediger BV Haarlem. Alle informatie is te vinden op onze website.

Logobanner