Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 228 - 24-10-2019

Blankenzee en Van Weeren gaan de strijd aan tijdens de ECC 2019
In Ankara, de hoofdstad van Turkije, zijn woensdag de European Championships of Champions begonnen. Namens Team NL Bowling komen Denise Blankenzee en Jord van Weeren in actie.

Rangen & standen na NTL Speelronde 2
Afgelopen weekend werd in het hele land weer gespeeld in de diverse Nationale Trio Leagues. Bekijk alle resultaten en de nieuwe standen op onze website.

Het team voor de European Senior Championships is bekend
In het weekend van 19 en 20 oktober stond de vijfde en laatste trial voor de kwalificatie voor de European Senior Championships (ESrC).

Eerste nationale titels van het seizoen verdeeld in Tilburg
Linda van Kerckhove, Cathrien Bosch - Nikkels, Ria Duivenvoorden, Nico van Zuilen, Jan Passies en Leo Smit wonnen allen NK-goud tijdens de NK 50 plus handicap.

Vijf cursisten volgen opleiding Basisbegeleider
Onlangs ontvingen onze docenten Haak en Van Spronsen vijf cursisten voor de opleiding tot Basisbegeleider. Daarmee hebben de deelnemers een eerste stap gezet richting een mooie trainersloopbaan.

Vacature Bestuursleden
Vanwege het aanstaande vertrek van twee van onze bestuursleden zijn wij op zoek naar geïnteresseerden voor de functie van Bestuurslid.

League G-bowlen Noord-Holland & Flevoland weer begonnen
Het derde seizoen van deze League is van start gegaan. Waar het 2 jaar geleden als een pilot begon begint deze competitie voor mensen met een beperking steeds vastere vormen aan te nemen.

Goede start bij 1e speeldag dovencompetitie in Eindhoven
Zaterdag 5 oktober is een nieuw seizoen van de competitie voor bowlers met een auditieve beperking van start gegaan in Eindhoven. Dit seizoen is de competitie uitgebreid met een team uit Arnhem!

Verkiezing Clubheld van het Jaar
Met de verkiezing kun je jouw clubheld het podium geven dat hij/zij verdient. Want rijwilligers zijn het kloppend hart van de vereniging en het werk dat zij verrichten mag vaker gewaardeerd worden.

Logobanner