Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 219 - 22-05-2019

Ordonnans / Bowling Spijkenisse prolongeert NTL landskampioenschap
Ordonnans / Bowling Spijkenisse heeft voor het tweede seizoen op rij het landskampioenschap in de Nationale Trio Leagues gewonnen! Ook in andere klassen werd het seizoen dit weekend beslist.

Landelijke finales NK G-bowlen opnieuw een sportief succes
Zondag 12 mei zijn in Bowling Almere de landelijke finales van de NK G-bowlen 2019 gespeeld. Het leverde acht nieuwe nationale kampioenen op in de diverse klassen.

Eerste aflevering ’Champions League of Bowling’ nu online
Het is de opvolger van 'Meester van het bowlen' en daarmee gaan we de grens over: Met de 'Champions League of Bowling' hopen we nog meer bowlingfans te bereiken en enthousiast te maken voor de sport.

NTL Finale Regio’s prooi voor PCB Waarland
Zondag 12 mei gingen zes teams die in hun regio het kampioenschap hadden behaald de strijd aan voor de landelijke titel.

QubicaAMF World Cup Qualifier dit jaar gespeeld in het vernieuwde Bowl & Fun Emmen
De strijd voor de tickets naar de QubicaAMF World Cup in Palembang, Indonesië verhuist na drie jaar Scheveningen naar het vernieuwde Bowl & Fun Emmen.

Regionale league voor leden met een verstandelijke beperking afgerond in Heerhugowaard
Het is even terug, maar in april is de laatste speeldag voor de regionale teamleague voor leden met een verstandelijke beperking gespeeld in Heerhugowaard. Het tweede seizoen is voorbij gevlogen.

Informatie Ton Zandboer Cup finale bekend
Zaterdag 29 juni organiseren we de finales van de Ton Zandboer Cup 2019 in Bowling Nieuwegein. Alle informatie over de finaledag staat online.

De Rooij en Stigter-Van der Tol geplaatst voor EBT Masters 2019
Donderdag 4 juli worden in Madrid de EBT Masters 2019. Landgenoten Maxime de Rooij en Ghislaine Stigter-Van der Tol hebben zich geplaatst voor dit afsluitende event.

Logobanner