Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 201 - 27-06-2018

Nieuwe reglementen bowlingballen
Zoals recentelijk aangekondigd heeft de USBC de regelgeving voor wat betreft het maximale onbalans van ballen aangepast per 01-01-2020. Er is nu een overgangsregeling die ingaat op 01-08-2018.

Team NL Bowling sluit EK dames af met twee bronzen medailles
Zaterdag 16 juni, exact 6 jaar na de gouden Masters medaille van Sophie van der Meer tijdens de EK in eigen land, won Nicole Sanders de tweede bronzen plak voor Nederland op de EK dames.

Finales Ton Zandboer Cup 2018
Na een drietal voorronden werden op neutraal terrein, bowlingcentrum de Maaspoort te 's-Hertogenbosch, de finales gespeeld. BV Julianadorp en BV Noordwijkerhout gingen er met de winst vandoor.

Martin de Louw en Ad van Zitteren benoemd tot Lid van Verdienste
Tijdens de bondsvergadering van zaterdag 16 juni jl. zijn Martin de Louw en Ad van Zitteren benoemd tot Lid van Verdienste.

Jeugdselectie Team NL Bowling begint zaterdag aan nieuw programma
Zaterdag 30 juni start een nieuwe groep van Team NL Bowling U18 aan het programma 'Road to Riga 2019' dat in het teken staat van deelname aan de European Youth Championships 2019.

Bondsvergadering Harderwijk 2018
Zaterdag 16 juli vond de jaarlijkse Bondsvergadering plaats. De in totaal 65 aanwezigen zagen directeur Arjan de Vries o.a. een presentatie geven over de voorgestelde contributie verhoging.