Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 193 - 07-03-2018

BV Haarlem prolongeert titel Stedenontmoeting Senioren
In het weekend van 3 en 4 maart verzamelden teams van 22 verenigingen in Bison Bowling Haarlem voor de Stedenontmoeting Senioren 2018. BV Haarlem wist de titel in eigen huis te houden.

AVG-bijeenkomsten Utrecht en Eindhoven
Op 14 en 24 maart aanstaande organiseert DAS voor de Sport bijeenkomsten over de nieuwe privacy wetgeving. NBF-verenigingen kunnen zich gratis voor deze bijeenkomst aanmelden.

10 t/m 18 maart: NK BCD-klasse 2018 in Leiderdorp
Van 10 t/m 18 maart wordt in Sportcity Bowling Leiderdorp gestreden om de nationale Singles en Doubles titels in de B-, C- en D-klassen. Ruim 175 leden gaan de sportieve strijd met elkaar aan.

Voorrondes NK G-bowlen in volle gang
Zondag 6 mei organiseren we in Almere de finaledag voor het NK G-bowlen 2018 en de eerste deelnemers hebben zich inmiddels geplaatst via één van de vijf regionale voorrondes.

Bowlers vallen in de prijzen tijdens lokale sportverkiezingen
Februari was in veel Nederlandse gemeenten de maand van de sportverkiezing. In drie gemeenten ging de prijs voor sportman/-vrouw naar één van onze leden en dat maakt ons natuurlijk hartstikke trots.

Nederlanders winnen 5 van de 8 klassen tijdens YET stop in eigen land
Tijdens het YET toernooi van Nieuwegein, de vijfde stop in de Youth Euro Trophy (YET), hebben Nederlanders de winst in 5 van de 8 klassen 'in eigen land gehouden'.