Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 188 - 13-12-2017

Blik terug op gouden Wereldkampioenschappen
Je kunt het onmogelijk gemist hebben: Goud op het WK voor Xander van Mazijk. Maar er werd nog meer moois gepresteerd door Team NL Bowling. Bekijk het overzicht op onze website.

Team Ordonnans slaat zijn slag in de Eredivisie
Team Ordonnans/Bowling Spijkenisse heeft tijdens hun thuiswedstrijd in de Eredivisie de leiding teruggepakt van JNK Autotechniek, wie een zeer teleurstellende dag kenden.

Milan Scheffer behaalt knappe tweede plek op YET in Frankrijk
In Moussy le Neuf werd de vierde stop van de YET gespeeld. In de Franse voorstad van Parijs wist Milan Scheffer een knappe prestatie neer te zetten. Hij veroverde het zilver in de klasse t/m 14 jaar.

Commissie De Vries presenteert rapport seksuele intimidatie en misbruik in de sport
De onafhankelijke Onderzoekscommissie seksuele intimidatie en misbruik in de sport, ingesteld door NOC*NSF en mede mogelijk gemaakt door VWS, heeft dinsdag haar eindrapport gepresenteerd.

Nieuwe privacywetgeving
Mogelijk hebben jullie al gehoord over de nieuwe wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Alle organisaties en dus ook verenigingen, moeten vanaf mei 2018 aan deze nieuwe wet voldoen.

Mooi initiatief: het Samen Sterk Toernooi van de Sittardse BV
Onlangs organiseerde de Sittardse BV een toernooi waarbij leden met een verstandelijke beperking werden gekoppeld aan andere leden van de vereniging om vervolgens samen aan het toernooi deel te nemen.