Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 185 - 18-10-2017

Eerste Nederlandse kampioenschappen gespeeld: Het NK 50 plus handicap
Zondag 8 oktober werden in Bally's Bowling te Rijswijk de finales georganiseerd van de Nederlandse kampioenschappen 50+ handicap. Daarmee zijn de eerste zes Nederlandse kampioenen van 17-18 bekend.

Team Ordonnans pakt de leiding in de Eredivisie Bowlen
Afgelopen zondag is er weer een nieuw seizoen van de NTL begonnen. De Eredivisie begon haar seizoen in Hoofddorp. Team Ordonnans pakte de leiding.

Pilot G-league van start gegaan voor leden met een verstandelijke beperking
Afgelopen weekend startte in heel Nederland een nieuw seizoen Nationale Leagues. Daarbij had Almere een primeur: Daar ging een pilot van start voor leden met een verstandelijke beperking.

NK Teams prooi voor Super Boeren uut Emm
Zaterdag 14 oktober is voor de eerste keer het Nederlands kampioenschap Teams georganiseerd. In Bowling Nieuwegein kroonde het team 'Super Boeren uut Emm' zich tot de allereerste kampioen.

Aftellen tot het ECC 2017 met Sanders & Van Mazijk
Woensdag 25 oktober start in Wenen, Oostenrijk, de European Champions Cup 2017. Namens Team NL Bowling komen Nicole Sanders en Xander van Mazijk in actie.

Maxime de Rooij plaatst zich voor vierde EBT Masters op rij
Afgelopen zondag is er een eind gekomen aan de EBT 2017. Dat betekent dat de spelers bekend zijn die zich hebben geplaatst voor de EBT Masters 2018. Onder hen de 23-jarige Maxime de Rooij.

Data NK A-klasse en het Bronzen Schietspoel Toernooi 2018 aangepast
De data voor de Nederlandse kampioenschappen A-klasse zijn aangepast. Het evenement wordt in 2018 georganiseerd bij Dolfijn in Tilburg op zondag 1 april, zaterdag 14 april en zondag 15 april.