Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 177 - 28-06-2017

Selectie WK dames bekend gemaakt
In november neemt de Nederlandse bowlingselectie deel aan de Wereldkampioenschappen voor heren en dames. De damesselectie is inmiddels bepaald door bondscoaches Ton Plummen en Dan French.

BV Veendam en BV Middelharnis winnen de Ton Zandboer Cup finale
De BV Veendam en de BV Middelharnis zijn winnaar geworden van de Ton Zandboer Cup 2017. Bij de scratch editie bleef het spannend tot de laatste bal.

39 Nederlandse deelnemers naar Ierland voor EK 50 plus
Op dit moment is in Ierland het EK voor 50-plussers in volle gang. In totaal maakten 39 Nederlandse de oversteek om zich te meten met leeftijdsgenoten uit heel Europa.

Cursisten maken inhaalslag en behalen papieren
Frank Visser is geslaagd voor zijn her-examen van de opleiding tot NBF wedstrijdleider. Peter van Zijp en John Luijendijk sloten met positief resultaat de trainersopleiding op ETBF Level 1 af.

Van de Wakker de sterkste in de Sportbowling Master finale 2017
De 28-jarige Jeffrey van de Wakker uit Heemstede mag zich een jaar lang Sportbowling Master van het jaar noemen. Hij won in Hoofddorp met een nipte 2-1 overwinning tegen Jeroen van Geel.

Dag der Kampioenen senioren van start gegaan 2017
De eerste serie is zondag 25 juni gespeeld. De DDK Senioren, waarbij tegelijkertijd gespeeld wordt voor tickets van de QubicaAMF World Cup qualifier, wordt dit weekend hervat.

Nederlandse World Games-delegatie zet koers naar Wrocław
De Nederlandse afvaardiging naar de World Games kwam woensdag op Papendal bij elkaar voor een teambuilding- en persdag. Chef de mission Vd Bos: “We gaan in Wrocław voor een plek bij de eerste tien.”