Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 175 - 31-05-2017

Spanning, beleving en emotie bij Stedenontmoeting Jeugd FInale 2017
In Claus Bowling te Hoofddorp zijn zaterdag 27 mei de landelijke finales gespeeld van de Stedenontmoeting Jeugd 2017. In het nieuwe Baker Format werd het een dag met veel spanning, beleving en emotie.

BV Schiedam de Walvis wint Stedenontmoeting Senioren 50 plus
Omdat vorig seizoen de BV Haarlemmermeer had gewonnen werd dit seizoen de finale in Hoofddorp gespeeld en, door de grootte van Claus Bowling, konden alle finalisten tegelijkertijd spelen.

De Weerdt en De Ruiter winnen Youth Euro Trophy
Op vrijdag 26 mei zijn in Reims (Frankrijk) de finales van de Youth Euro Trophy gespeeld. Elvira de Weerdt (onder 22) en Nathalie de Ruiter (Onder 13) hebben de finale gewonnen in hun leeftijdsklasse.

Gratis workshops na NBF Bondsvergadering op 10 juni
Zaterdag 10 juni organiseren we drie gratis workshops in Harderwijk voor bestuurs- en kaderleden van bowlingverenigingen. Iets voor jou?

Bowl Easy Heerlen NTL landskampioen seizoen 2016-2017
Feyenoord presteerde het dit seizoen in de Eredivisie voetbal, Bowl Easy Heerlen presteert het in de Eredivisie bowlen: Vanaf speeldag 1 bovenaan staan en uiteindelijk ook landskampioen worden!

Van Mazijk wint trials WK 2017, coaches maken voorselectie bekend
De trials ter voorbereiding op het WK 2017 voor heren zijn gewonnen door Xander van Mazijk. Hij verdient daarmee een plek in de Nederlandse selectie.