Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 174 - 17-05-2017

Dit weekend: Finales Nationale Trio Leagues
20 en 21 mei staan de finales van de NTL's 2016-2017 op het programma, te beginnen met de finale van de jeugd. Daar komen de acht beste teams van het land strijden om het landskampioenschap.

Selectie WK 50+ 2017 bekend
Er ging een volledige selectieprocedure aan vooraf om te bepalen welke spelers aankomende augustus het oranje van Nederland mogen vertegenwoordigen tijdens de WK 50+. Die acht spelers zijn nu bekend.

NK G-bowlen gespeeld in Almere
Zondag 7 mei organiseerde de NBF voor de vierde keer de NK voor leden met een verstandelijke beperking. Het was weer een sportieve, spannende en gezellige dag in Bowling Almere.

WK heren & dames verplaatst naar Las Vegas
We hadden al wat twijfels over de veiligheid in Koeweit, nu is de knoop doorgehakt door World Bowling met de verplaatsing van het WK 2017 naar Las Vegas.

Knijff en Van den Berg aan kop in Trials Road to Las Vegas
Zondag 7 mei zijn de eerste 2 series van de trials gespeeld die georganiseerd worden als start voor de 'Road to Las Vegas'.

Blankenzee maakt indruk tijdens Duitse jeugdkampioenschappen
Na een jaartje league bij onze Oosterburen besloot Blankenzee ook deel te nemen aan de Duitse jeugdkampioenschappen. En met succes: Masters Goud, All Events Goud en Doubles Zilver was haar oogst.