Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 168 - 08-02-2017

Perfect game bezorgt de winst tijdens het NK 50+ Scratch
Zondag werden in Ockenburg Active de finales van de Nederlandse kampioenschappen 50+ Scratch 2017 gespeeld. Heren en dames streden apart van elkaar in drie leeftijdscategorieën om de nationale titels.

Jonge bowlers brainstormen mee over ledenwerving
We hebben een nieuw initiatief toegevoegd aan onze verzameling Goede voorbeelden. Het is een initiatief van BV Spierdijk om nieuwe leden voor de vereniging te werven.

YET Nederland is van start gegaan in Nieuwegein!
Na 4 stops in het buitenland is de Youth Euro Trophy dit weekend eindelijk in Nederland aangekomen! Ook dit keer strijden weer ontzettend veel jeugdleden om de internationale prijzen.

Sanders en Van der Loo winnen gemeentelijke sportprijzen
Tijdens de sportgala’s van Emmen en Hilvarenbeek hebben Nicole Sanders en Ronan van der Loo erkenning gekregen voor de geleverde sportprestaties in 2016.

Leuke workshops over vrijwilligers en social media
Zit je in het bestuur van je vereniging? En wil je meer weten over de inzet van social media of het werven van vrijwilligers? Doe dan mee aan één van de workshops die de SBA binnenkort organiseert!

Ton Zandboer Cup toe aan 2e ronde
En dat betekent de start voor de scratch editie! In de handicap editie werd al een ronde gespeeld. De uitslagen zijn bekend, evenals de loting voor de tweede ronde die volgende week start.