Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 165 - 14-12-2016

WK Singles update: Stigter-Van der Tol eindigt als vijfde van de wereld!
Op de slotdag van het WK Singles in Qatar, is Ghislaine Stigter-Van der Tol net buiten de medailles geëindigd. Ze is 'best of the rest': vijfde van de wereld! Een fantastische prestatie!

Trainers laten zich bijscholen met ETBF theorie en praktijk
In Claus Bowling hebben bijna 20 trainers zich afgelopen weekend laten bijscholen om zo weer op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen.

Dit jaar twee edities Stedenontmoeting Senioren
Naast de aloude reguliere Stedenontmoeting Senioren organiseren we dit seizoen als pilot ook een 2.0 editie. Meer informatie vind je verdeeld over twee pagina's op onze website.

De allernieuwste Bowlen.nl is weer onderweg naar bowlend Nederland
Aan het einde van deze week valt bij alle NBF leden en bowlinghuizen van Nederland weer een nieuwe editie van Bowlen.nl op de mat. Bowlen.nl is het kwartaalblad voor bowlend Nederland.

Sijssens en Van Beers op het podium in Frankrijk
Tijdens de vierde stop van de Youth Euro Trophy in Frankrijk zijn Mitchell Sijssens en Bart van Beers als derde geëindigd in hun eigen leeftijdscategorie.

Speelschema's bekend gemaakt voor Ton Zandboer Cup 2017
Komend jaar doen in totaal 78 teams mee aan de twee edities van de Ton Zandboer Cup met maar één doel: Een plekje in de finales op zaterdag 24 juni.