Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 164 - 30-11-2016

Uitslagen speelronde 3 Nationale Trio Leagues
Afgelopen weekend is de 3e ronde in de Nationale Trio Leagues gespeeld, zowel bij de jeugd als de senioren. Ga naar onze website voor alle uitslagen en de nieuwe standen.

Team NL klaar voor het WK Singles
Donderdag 1 december reizen Ghislaine Stigter-Van der Tol, Mark Jacobs en coach Michael Sassen naar Qatar om daar namens Nederland deel te nemen aan de World Singles Championships 2016.

Laatste kans om je team aan te melden voor de Ton Zandboer Cup
Deze week is de deadline voor het aanmelden van teams voor de Ton Zandboer Cup 2017. Er kunnen weer teams aangemeld worden voor de scratch en de handicap editie. Schrijf je nog snel in deze week!

Promotiemateriaal voor NK Schoolbowlen beschikbaar
Samen met ondernemers en verenigingen hopen wij weer een succes te maken van het NK Schoolbowlen. Daarbij is goede promotie van belang. Op onze website staan enkele tools die erbij kunnen helpen.

NTL speelronde 3 door de ogen van De Bowling Scheveningen All-Stars
Hoe heeft het team uit Scheveningen dat uitkomt in NTL klasse 1C de speeldag van 27 november beleefd? Op onze website vind je een verslag en een samenvatting op video.

In 2017 twee edities van de Stedenontmoeting Senioren
Naast de reguliere editie organiseren we ook een pilot editie om te onderzoeken of een nieuwe opzet aanslaat bij meer en/of leden. Details zijn te vinden in onze circulaires.