Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 162 - 03-11-2016

Sanders wint brons op ECC 2016, Jacobs wordt tiende
Zondag 30 oktober heeft Nicole Sanders een geweldige bronzen medaille gewonnen tijdens de European Champions Cup 2016 in Olomouc, Tsjechië. Bij de heren is Mark Jacobs op de 10e plaats geëindigd.

Tweede speeldag NTL alweer achter de rug
Zaterdag en zondag stond de tweede speeldag van de Nationale (Jeugd) Trio Leagues op het programma. De eerste verschillen worden al zichtbaar in de verschillende standen.

Binnenkort in Nieuwegein: het Chandra Handicap Toernooi
Van 27 nov. t/m 4 dec. wordt voor de 24e keer het Chandra Handicap toernooi gehouden, met een single dames (12) en heren (20) finale en tevens sinds een aantal jaar een dubbel (16) finale.

Nederlands succes tijdens YET België
Afgelopen weekend deden veel Nederlandse jeugdspelers mee met het YET toernooi in België, waarbij veel landgenoten het podium wisten te halen!

NK Jeugd t/m 21 jaar van start gegaan
In Sportcity Bowling Leiderdorp hebben de eerste deelnemers hun serie gegooid. De komende twee weekenden volgt de ontknoping van het NKJ, met op zondag 13 november de grote finales!

Edwin van Delden 10 jaar werkzaam bij de NBF
Dinsdag 1 november werd er een klein feestje gevierd op het bondsbureau in Veenendaal: Bureaumanager Edwin van Delden was die dag 10 jaar werkzaam bij de NBF.