Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 158 - 07-09-2016

Nederlands team sluit EK bowlen af met twee keer brons!
Tijdens de Masters finales van het EMC 2016 hebben Alex de Vries en Johnny Spil de bronzen medaille gewonnen. Een ongekend knappe prestatie tussen alle toppers uit de Scandinavische landen.

Seizoen gestart met geweldige QubicaAMF World Cup qualifier
Tijdens de QubicaAMF World Cup qualifier werd er gestreden om twee felbegeerde tickets voor de 52e editie van de QubicaAMF World Cup in Shanghai, China.

Vrijwilligers van het jaar bekend gemaakt tijdens geslaagde Vrijwilligersdag
Tijdens onze jaarlijkse Vrijwilligers, afgelopen zaterdag in Scheveningen, zijn Hans Kerkhoven en Bep Klaassen-Van Persie uitgeroepen tot Vrijwilligers van het jaar!

Nieuw seizoen, nieuwe ledenpas
Op 1 september is het nieuwe seizoen begonnen. Wellicht is het je al opgevallen, maar als je jouw ledenpas nu download via MijnNBF dan is deze aangepast in vernieuwde huisstijl van de NBF.

Programma opleidingen en bijscholingen voor trainers bekend
Na een seizoen dat voor ons vooral in het teken stond van ontwikkeling bieden we dit seizoen weer volop opleidingen en bijscholingen aan voor trainers en leden met de ambitie om trainer te worden.

ESBC Nederland maakt kwalificatieprocedure WK 50+ 2017 bekend
In aanloop naar het WK 50+ dat in 2017 in München wordt georganiseerd, maakt ESBC Nederland bekend hoe leden kans kunnen maken op een plek in de WK-selectie via programma 'der Wech nach München'.

Elco Gorter wint trip naar Costa Rica tijdens QubicaAMF World Cup qualifier
Tijdens de QubicaAMF World Cup qualifier van 3 september waren niet alleen tickets naar de World Cup te winnen. Er lagen nog drie tickets klaar en er waren leuke publieksprijzen te winnen.