Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 156 - 10-08-2016

League-indelingen bekend voor NTL seizoen 2016-2017
1 september aanstaande start een nieuw bowlingseizoen en daarmee start ook een nieuw NTL-seizoen. De league-indelingen zijn inmiddels bekend, het programma volgt zo snel mogelijk.

Het nieuwe lidmaatschap #1
Vanaf het seizoen 2016-2017 introduceert de NBF een nieuw lidmaatschap. Voor veel doelgroepen betekent dit dat er een aantal dingen veranderen komend seizoen.

NBF Vrijwilligersdag in Scheveningen op 3 september
Een dag waarop vrijwilligers elkaar kunnen ontmoeten en samen de sport kunnen beleven. Als het weer het toelaat gaan we natuurlijk ook uitwaaien op het strand van Scheveningen.

Beckel (GER) en Jeeves (ENG) winnen Dutch Senior Open 2016
De 11e editie van het Dutch Senior Open is in Nieuwegein gewonnen door Martina Beckel uit Duitsland en Steven Jeeves uit Engeland. Farida Pascoal-Blom werd 7e en was daarmee de beste Nederlandse.

Nederlands team sluit WYC 2016 af met 10e plek
Tijdens het Team Event van de World Youth Championships 2016 in Amerika heeft het Nederlands team (hier op de foto met hun teamloze Ierse vriend Eoghain Lebioda) de tiende plaats behaald.

Ben van Spronsen nu ook actief op het bondsbureau
Al jaren is Van Spronsen actief binnen de bowlingsport. Als speler, trainer en docent binnen de NBF-opleidingen. Voor die opleidingen gaat hij nu nog meer werkzaamheden voor de NBF uitvoeren.

Rijd mee met de NBF (Nederlandse Bowling Fanbus)!
Van 20 t/m 28 augustus wordt in Brussel het EK heren georganiseerd en op zaterdag 27 augustus organiseren wij de heuse Oranje Fandag. En jij kunt met ons meerijden!

Youth Euro Trophy gaat van start in Engeland
De Youth Euro Trophy (YET) 2016-2017 wordt in het weekend van 12-13-14 augustus afgetrapt in Engeland. De YET gaat van start met de eerste editie van het English Red Rose Open.