Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 155 - 27-07-2016

WK Jeugd van start gegaan
Vannacht zijn Dennis van den Berg en Kevin van Rooijen als eersten namens Team NL in actie gekomen! Het WKJ duurt nog tot 2 augustus.

3 t/m 7 augustus: 11e Dutch Senior Open
Woensdag 3 augustus start in Nieuwegein de 11e editie van het Dutch Senior Open. Ook dit jaar is het de organisatie gelukt om een internationaal goed gevuld deelnemersveld naar Nieuwegein te halen.

Neem het op tegen de EK-selectie!
Nog drie weken en dan vertrekken onze heren voor deelname aan de EMC 2016. Voor het zover is wordt er nog een leuk toernooitje georganiseerd, waarin jij het kan opnemen tegen de zes selectieleden.

Voorbereidingen op het nieuwe seizoen
De zomer gaat natuurlijk veel te snel voorbij en voor we het weten is het nieuwe bowlingseizoen aangebroken. Op onze website vind je een document om de seizoensovergang soepel te laten verlopen.

World Cup qualifier op 3 september wordt spektakel
We openen het seizoen 3 september in Scheveningen met de World Cup qualifier waar een mooi deelnemersveld om prachtige prijzen gaat strijden. Het belooft een spektakel te worden!

Wie is voor jou de vrijwilliger van het jaar?
Het is weer mogelijk om jouw nominaties door te geven voor de 'Vrijwilliger van het Jaar' verkiezing van 2016. Wie verdient volgens jou die titel?!