Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 153 - 29-06-2016

Dag der Kampioenen in volle gang!
We eindigen het seizoen zoals we het begonnen: Met de Dag der Kampioenen voor senioren. Afgelopen zaterdag gestart, aankomend weekend hervat!

Definitieve selectie EK heren bekend
Na trials in februari waren er nog zeven heren over in de voorselectie voor de aankomend EMC 2016. Die groep is nu terug gebracht naar zes waarmee de coaches in augustus naar Brussel afreizen.

De allernieuwste Bowlen.nl is weer onderweg naar bowlend Nederland en dikker dan ooit
Rond vrijdag 1 juli valt bij alle NBF leden en bowlinghuizen van Nederland een nieuwe editie van Bowlen.nl op de mat.

Unicum in Bowler van het Jaar ranking
Nicole Sanders is Bowlers van het Jaar geworden. Bij de heren zorgen Michell Stinissen en Mark Jacobs voor een unicum: Zij worden beide Bowler van het Jaar.

Grootste Special Olympics Nationale Spelen ooit!
Over een week gaan de Special Olympics Nationale Spelen 2016 in Nijmegen van start! Van 1 t/m 3 juli gaan maar liefst 2.400 sporters met een verstandelijke beperking de strijd aan met elkaar.

Finale Ton Zandboer Cup 2016
Zaterdag 18 juni zijn in OlRound bowling te Veenendaal de finales gespeeld om de Ton Zandboer Cup 2016. BV Haarlemmermeer 2 en BV de Walvis-New Generation gingen er met de cups vandoor!

Nieuwe opzet voor het NK Jeugd 2016
In november wordt het NK Jeugd 2016 georganiseerd waarbij de opzet op enkele manieren wordt gewijzigd. Zo komt er o.a. een nieuwe categorie bij: 18 t/m 21 jaar.

Slot EWC 2016: Jansen eindigt met opgeheven hoofd in de Masters top 16
Zaterdag 18 juni kwam een eind aan het EWC 2016 waar Nederland aan deelnam. Tot medailles kwam het deze editie niet voor de oranje leeuwinnen.