Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 151 - 01-06-2016

Team Ordonnans / BC Spijkenisse NMTL landskampioen 2015-2016
Team Ordonnans / BC Spijkenisse pakte het landskampioenschap in de NMTL, ook in de andere klassen werden de titels verdeeld. Een overzicht vind je op onze website.

BV Tilburg 1 prolongeert NJTL kampioenschap
Zaterdag 28 mei verzamelden de beste 8 teams uit het hele land in Tiel voor de finale van de Nationale Jeugd Trio Leagues. Net als vorig seizoen ging de beker na afloop van de finale mee naar Tilburg.

Speeldagen nationale en regionale trio leagues naar zelfde weekend
Vanaf seizoen 2016-2017 worden de speeldagen van de Nationale Trio Leagues en die van de Regionale Trio Leagues in hetzelfde weekend gespeeld. Een toelichting staat op onze website.

Bowling Scheveningen nieuwste grote partner van de NBF
Na eerdere uitstekende samenwerking tijdens de DDK wordt Bowling Scheveningen nu ook volledig partner van de NBF. Eigenaren Van Oudheusden steunen de bowlingsport op deze wijze nog intensiever.

Van Baardwijk Stucwerk (BV Veghel) wint RTL finale met maximale score!
De landelijke finale van de Regionale Trio Leagues is met overmacht gewonnen door Van Baardwijk Stucwerk, een team van BV Veghel.

Kaderdag inspireert trainers van alle niveaus
Zondag 22 mei kwamen in Chandra Bowling Nieuwegein zo’n 30 bowlingtrainers bij elkaar voor een NBF Kaderdag. Het werd een inspirerende dag waarin volop kennis en ervaringen werden gedeeld.

Achterhoek wint de strijd om de Special Olympics Nationale Spelen 2018!
n 2018 staat ook de bowlingsport weer op het programma tijdens de Special Olympics. Het evenement bowlen wordt georganiseerd in Bowling ´s-Heerenberg, als onderdeel van de spelen in De Achterhoek.

Dames klaar voor EK in Wenen
Donderdag 9 juni start in Wenen het EK Dames. De ploeg van Ton Plummen en Dan French is er klaar voor. Wens ze succes via onze website.