Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 149 - 04-05-2016


Wegens Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 5 mei en vrijdag 6 mei gesloten. Maandag 9 mei zijn wij vanaf 09.00 uur weer bereikbaar.
 

Nationale Trio Leagues: Play-offs en verdeling titels
Zondag 24 april werd in het hele land gestreden in de NTL. In de tweede klasse stond de laatste en dus beslissende speelronde op het programma. In de hogere klasse zijn de play-offs begonnen.

Agenda bondsvergadering 11 juni 2016 bekend
Zaterdag 11 juni organiseren wij de jaarlijkse Bondsvergadering. We hebben een interessant programma en hopen op hoge opkomst. Bekijk alle info op onze website.

Finale Regionale Trio Leagues op 22 mei in Mijdrecht
Zondag 22 mei organiseren we de finale van de Regionale Trio Leagues, met de 8 beste teams uit heel het land van dit seizoen. De finale wordt dit seizoen georganiseerd in Bowling Mijdrecht.

Help jij de WK Jeugd ploeg bij hun ’American dream’?
Komende zomer komen Dennis van den Berg, Kevin van Rooijen, Jordi Putman en Youri Fens in actie tijdens het WK Jeugd in Amerika. Voordat het zover is kunnen ze jouw support goed gebruiken.

Youth Euro Tropy toe aan de grote finaledag
Vrijdag 6 mei worden in Reims (Frankrijk) de finales van de Youth Euro Trophy georganiseerd. Met maar liefst 17 finalisten uit Nederland.

Finalisten NK G-bowlen 2016 bekend
In Sittard werd zondag 24 april de vierde en laatste voorronde van het NK G-bowlen 2016 georganiseerd. Daarmee zijn de 96 finalisten voor de landelijke finale op 12 juni bekend.

Dag der Kampioen Jeugd 2016 in Dekker Zoetermeer.
In het weekend van 4 en 5 juni 2016 organiseren wij de Dag der Kampioenen Jeugd. Het opgeven van de kampioenen kan nog tot uiterlijk vrijdag 6 mei, dus wees er snel bij en geef je voorkeur door!

De tijd vliegt voor Ramon Hilferink, volgende week terug in Nederland
Voor de 23-jarige Ramon Hilferink zit het derde studiejaar in de VS er alweer op. Zaterdag 14 mei sluit hij aan bij de selectie van Van den Bogaard en Sassen om zich voor te bereiden op het EK heren.