Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 147 - 06-04-2016

BV Haarlemmermeer wint Stedenontmoeting Senioren 50+
De finale van de Stedenontmoeting Senioren 50+ is zondag in Vlaardingen gewonnen door het team van BV Haarlemmermeer. Daarmee komt een eind aan de titelreeks van Schiedamse BV Musis Sacrum.

Denk mee over de Stedenontmoeting 2.0
Past de opzet van de Stedenontmoeting Senioren nog bij de huidige wensen van de deelnemers of kan er met enkele aanpassingen meer enthousiasme bereikt worden? Denk met ons mee over een nieuwe opzet.

Nieuwe contributiestructuur vanaf seizoen 2016-2017
In plaats van 2 verschillende passen wordt er per 1 september 2016 nog slechts 1 pas uitgegeven voor alle leden, het onderscheid van Sportpas en Sportpas Plus komt daarmee te vervallen.

De kop is eraf in Hoofddorp bij het Lotto NK A-klasse 2016
Zondag 3 april is in Claus Park Collection het Lotto NK A-klasse 2016 begonnen. De eerste 40 deelnemers kwamen in actie. Het NK wordt zaterdag 9 april hervat.

Offsoo NK BCD-klasse zaterdag 2 april van start gegaan in Knijn Bowling
Dinsdag 5 april is de tweede serie voor het NK BCD georganiseerd. Ook dit NK wordt 9 april hervat. De finales zijn zondag 10 april.

NBF met Alex de Vries en Ellen Jansen te gast bij AllSportsRadio
Donderdag 24 maart waren spelers Ellen Jansen, Alex de Vries en bureaumedewerker Jan Jaap van der Sar te gast bij AllSportsRadio. Het ging over van alles wat met wedstrijdbowlen te maken heeft.

2e BVT Hemelvaart Toernooi voor de jeugd dit jaar in Eindhoven
Donderdag 5 mei organiseert BV Tilburg het 2e BVT Hemelvaart Toernooi voor de jeugd. Vanwege de brand bij Bowling Dolfijn wordt het toernooi dit jaar gehouden in Eindhoven.