Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 143 - 10-02-2016

Haarlemmermeer en Tilburg grote winnaars van de Stedenontmoeting Jeugd 2016
In een volgepakt Claus Park Collection in Hoofddorp heeft de BV Tilburg de titel bij zowel de aspiranten als junioren bemachtigd. De BV Haarlemmermeer had het beste pupillenteam.

Daniel Fransson uit Zweden voegt zijn naam toe aan de Bronzen Schietspoel
De hoge scoren vlogen je op de finaledag om de oren. Daniel Fransson kwam in dat geweld als winnaar uit de bus. Hij pakt daarmee de hoofdprijs van 5000 euro en natuurlijk de benodigde EBT punten.

Eerste NK van 2016 van start gegaan
Afgelopen weekend is in Ockenburg het NK 50+ Scratch van start gegaan. Het toernooi wordt vrijdag 12 februari hervat. Bekijk het tussenstand en het programma op de website van ESBC Nederland.

50% korting op NBF lidmaatschap seizoen 2015-2016!
Nieuwe leden die zich per 1 maart 2016 aanmelden bij de NBF krijgen 50% korting op het lidmaatschapsbedrag.

Tijd voor YET Nederland in Nieuwegein
Vanaf 13 februari is de Youth Euro Trophy in Nederland. Ruim 200 deelnemers uit 9 verschillende landen doen dit seizoen weer mee. Het toernooi duurt tot 28e, wanneer de finales worden georganiseerd.

Belgiƫ en Nederland gaan samen op in de Road to Reykjavik 2016
Zaterdag 6 februari kwamen de jeugdselecties van Belgiƫ en Nederland bij elkaar in Euro Bowling Deurne om de krachten te meten ter voorbereiding op de European Youth Championships 2016.

Ton Zandboer Cup toe aan 2e ronde
Voor veel teams gaat de strijd om de cup nu pas beginnen. Vanaf maandag 15 februari worden de wedstrijden in de 2e rondes afgewerkt. Bekijk het schema op onze website.