Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 142 - 27-01-2016

Aanstaande zaterdag: Finales Stedenontmoeting Jeugd
Zaterdag 30 januari organiseren we in Claus Bowling te Hoofddorp de finales van de Stedenontmoeting Jeugd. Gratis advies voor een leuke zaterdag: Kom kijken!!

Aanmelden evenementen voor wedstrijdkalender 2016-2017
LET OP: Het aanmelden van evenementen voor de wedstrijdkalender 2016-2017 is nog slechts enkele dagen mogelijk. Zorg er voor dat wij uw aanmelding uiterlijk 31 januari 2016 hebben ontvangen.

Nationale Trio Leagues: 4e speeldag
Zondag 24 januari is de 4e speeldag gespeeld in de Nationale Trio Leagues. Daarmee is het seizoen halverwege. Een kort verslag van de 4e speeldag.

Komt (NED) weer eens op de Bronzen Schietspoel te staan?
Zondag start het Bronzen Schietspoel Toernooi. Lukt het dit jaar een Nederlander om de Europese top te verslaan en zijn/haar naam met daarachter (NED) aan de bronzen schietspoel toe te voegen?

Miscommunicatie rondom jeugdtoernooi in Veendam
Zaterdag 6 februari wordt in Veendam het Chris Drenth jeugdtoernooi georganiseerd. Dit jeugdtoernooi telt dit seizoen voor het eerst mee voor het klassement van jeugdbowler en –bowlster van het jaar.

Ton Zandboer Cup in volle gang
De eerste rondes van de Ton Zandboer Cup 2016 zijn in volle gang. In twee wedstrijden, uit en thuis, strijden teams tegen elkaar voor een plek in de tweede ronde.

20 januari: Van de bestuurstafel
20 januari stond naast een ABV de eerste bijeenkomst van het Rondje Nederland op het programma. Een geslaagde avond in Haarlemmerliede die vanavond (27-1) vervolg krijgt in Assen.