Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 141 - 18-01-2016

Rondje Nederland
Het bestuur en de medewerkers van het bondsbureau van de NBF zijn continue bezig met de toekomst van de bowlingsport. Hiervoor vinden we het belangrijk om te weten wat er leeft bij de leden, trainers en bestuurders. Daarom staan er voor het nieuwe jaar onder noemer Rondje Nederland weer een aantal bijeenkomsten op de planning. Bestuurders van bowlingverenigingen ontvingen een uitnodiging om de bijeenkomsten bij te wonen op woensdag 20 januari in Haarlemmerliede, woensdag 27 januari in Assen, woensdag 17 februari op het Bondsbureau in Veenendaal en woensdag 24 februari in Eindhoven. Voor meer informatie kunnen verenigingen terecht bij José Verberk.
 

EYC 2016 jeugdselectie bekend
De NBF begeleidingsstaf voor het EK Jeugd 2016 heeft de jeugdselectie bekend gemaakt. Lees hier welke 4 jongens en meisjes vanaf 18 maart 2016 in Reykjavik de Nederlandse kleuren te verdedigen.
 

EWC 2016 damesselectie bekend
Na twee jaar afwezigheid zijn de Nederlandse dames weer aanwezig op een internationaal kampioenschap. Lees hier welke dames deze zomer in Wenen de strijd aan gaan met de rest van Europa.
 

Finale Stedenontmoeting Jeugd
De finale van de Stedenontmoeting Jeugd is zaterdag 30 januari 2016 bij Claus Bowling in Hoofddorp. Alle informatie waaronder het gekozen oliepatroon vind je hier.
 

Inschrijving Lotto NK A-klasse geopend
Het Lotto NK A-klasse wordt van 3 tot en met 10 april 2016 gespeeld in Dolfijn Bowling in Tilburg. De inschrijving is geopend. De beschikbare plaatsen worden op volgorde van inschrijving toegewezen. Klik hier.
 

Inschrijving NK BCD klasse geopend
9 en 10 april 2016 wordt in Knijn Bowling in Amsterdam het NK BCD-klasse gespeeld. Ook de inschrijving voor dit NK is geopend. Klik hier.