Beste bowlers,
Helaas komt er met de editie van 2024 een einde aan het Bronzen Schietspoel Toernooi. 
Om dit toernooi te kunnen blijven organiseren is een gezonde basis van bowlers uit eigen land nodig. De laatste jaren zagen we echter het aantal deelnemers uit Nederland steeds afnemen en draaide het toernooi hoofdzakelijk op deelnemers uit het buitenland. Dit brengt ook een risico met zich mee want als het toernooi een keer samenvalt met een evenement in het buitenland kost het flink wat inschrijvingen. Bovendien zijn de reis- en verblijfskosten voor onze buitenlandse deelnemers de laatste jaren flink gestegen en vrezen we dat ook daar het aantal deelnemers gaat afnemen.
Voor ons was het een moeilijke en emotionele beslissing, maar we kijken met veel plezier terug op de vele mooie edities die we hebben mogen organiseren.
Het Schietspoel Team

Victor Gundersen (DEN) wins Schietspoel 2024

2024

 

 

Reglement

Reglement, speelwijze, finalisten. Het is allemaal te vinden op deze pagina.

Lees meer

Prijzengeld

Wat valt er te winnen? Het Valcke Bronzen Schietspoel Toernooi 2024 heeft een prijzenpot van 42.000 euro.

Lees meer

Speelschema

Wanneer kan ik spelen? U kunt kiezen uit 12 verschillende series. Kijk hier voor het speelschema en deelnamekosten.

Lees meer

Dolfijn | The Plays To Be

dolfijn binnenIn februari 2018 werd de nieuwe Dolfijn bowling officieel geopend. Enkele weken later konden deelnemers aan het Bronzen Schietspoel Toernooi al kennismaken met dit prachtige centrum.

24 banen met QubicaAMF scoresysteem en pinsetters, een nieuwe grote Dolfijn Proshop en het Dolfijn Training Center met video, Kegel Specto™ and Torch™. Het is DE plek voor alle sportbowlers uit binnen en buitenland!

Parkeren is mogelijk in de ondergrondse garage met plaats voor meer dan 100 voertuigen.

delay-permanent